Vertrouwen in jezelf!

Dit is een exclusief programma bedoeld voor mensen die structureel last hebben van stress, angst, onzekerheid en meer (zelf)vertrouwen en ontspanning willen ervaren in zichzelf, hun gezondheid, hun relaties, hun werk, hun dagelijkse leven.

Waarom het programma volgen

Staat je onzekerheid je in de weg om het leven te leiden wat je graag wilt? Bepaalt dit teveel je dagelijkse praktijk? Heb je behoefte aan ontspanning en innerlijke rust en wil je met een lekker gevoel in je werk, je relaties en je leven zitten? Stel je voor dat je vertrouwen hebt in jezelf, in wie je bent en wat je wilt doen en dat je makkelijk beslissingen neemt en keuzes maakt, waar je met een goed gevoel achter staat. Kortom dat je zelf de regie weer hebt over je leven en dat alles mogelijk is. Dit programma helpt je om je eigen basis te versterken en je daardoor zelfverzekerd te voelen.

Wat ga je doen

In dit programma gaan we op zoek naar de overtuigingen, die onzekerheid en/of angsten veroorzaken, door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten. Zodat je inzicht en helderheid krijgt in jezelf. Ik begeleid je om deze overtuigingen te veranderen in overtuigingen die je gaan helpen.

Wat levert het programma op

Je krijgt inzicht in jezelf, in de oorzaken van je angst, je onzekerheid. Ik ga je helpen om de oorzaken te veranderen, zodat je meer (zelf)vertrouwen en veiligheid gaat ervaren. Je durft meer op je eigen gevoel te vertrouwen en je hebt de regie over je leven, zodat je vanuit vertrouwen je wensen en doelen gaat realiseren.

Het programma bestaat uit

  • Een intakegesprek waarbij je doelen worden vastgesteld
  • Opdrachten en/of oefeningen waarbij je inzicht krijgt in de oorzaken van je angst(en)
  • Acht sessies van anderhalf uur waarin een combinatie van empowerment coaching en healing wordt ingezet
  • Ondersteuning tussen de gesprekken via e-mail

Wat investeer je

De kosten van het programma bedragen voor particulieren en ZZP-ers €955,-. Voor bedrijven met personeel zijn de kosten €1795,- of er kan een offerte op maat worden gemaakt. De bedragen zijn inclusief materiaal en exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Mail me via info@michellemcleary.nl of bel me via 06-30151763 voor meer informatie.