Reading en intuïtie werk

met de stroom mee“Het enige wat er echt toe doet, is intuïtie.” Albert Einstein

Mijn intuïtie is één van de belangrijkste ‘technieken’ die ik inzet als jouw begeleider. Intuïtie is een innerlijk ‘weten’. Ik ‘lees’ mijn cliënt en ik krijg informatie door die de cliënt in zijn/haar proces helpen. Het vertelt me wat er aan de hand is met de cliënt of wat de juiste volgende stap is voor de cliënt.

Ik werk al jaren samen met mijn intuïtie en daardoor is deze zeer goed getraind. Wat ik doorkrijg, deel ik altijd direct met jou, zodat jij voor jezelf kunt voelen of de informatie voor jou klopt. Je hebt zelf ook een innerlijk weten, wat op deze manier getraind wordt tijdens onze sessies.

Wat is je intuïtie?

Je intuïtie drukt zich uit via gevoelens, gevoelens die goed voelen en gevoelens die minder goed voelen. Kort gezegd: iets voelt goed of niet. Je hoger zelf, je ziel, je gids of welke term bij jou past, laat op deze manier weten wat de juiste keuze is voor jou. Vaak voel je een knoop in je maag of een druk op je borst als iets niet klopt voor jou. Als het wel klopt voel je enthousiasme of opluchting.

Neem deze gevoelens serieus. Je ziel kijkt vanuit een hoger perspectief en ziet waar de keuzes die je maakt je naartoe leiden. Op deze manier wordt je gewaarschuwd voor of bevestigd in de keuze die je maakt.

Je intuïtie kun je trainen en versterken: klik hier voor een intuïtie oefening.

Reading

Tijdens onze sessies maak ik gebruik van mijn eigen mediumschap. Ik  ‘lees’ jouw energie met behulp van bijvoorbeeld een foto of door in jouw energie te gaan staan en krijg informatie door die jou en je proces gaat helpen en ondersteunen. Het gaat om informatie die ik krijg vanuit het universum die voor jou van betekenis kan zijn voor je gezondheid of als antwoord op andere vragen. Of als je contact wil met een overleden iemand, dan kan ik ‘intunen’ op de energie van deze persoon.

Een reading kan inzicht of bevestiging geven, ik doe echter geen toekomstvoorspellingen.

Medische reading

Mijn specialisatie is medische readings. Als je vragen hebt over je gezondheid, als je wilt weten waarom je last hebt van lichamelijke symptomen, als artsen geen diagnose kunnen stellen of als je wilt weten of energetische therapie je gaat helpen herstellen, kun je een medische reading door mij laten doen.

Ik werk altijd in samenwerking met een arts, mijn behandeling is geen vervanging voor behandeling bij een arts.

Reading kinderen en dieren

Ik  lees ook de energie van kinderen en dieren, zodat ik kan achterhalen wat er met ze aan de hand is op fysiek en/of emotioneel gebied. Kinderen en dieren zijn makkelijk te lezen, omdat ze over het algemeen weinig blokkades en beperkende overtuigingen hebben. Ze staan erg open voor energetische therapie en daarom heeft deze snel effect.

 

Volgende tool: regressie