Magnetiseren

CIMG0224 (2)Magnetiseren, oftewel energetisch behandelen, is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is en de werkt met het energieveld. Om ieder mens heen zit dit energieveld, ook wel aura genoemd en deze bestaat uit diverse lagen. Door blokkades in dit energieveld en in het lichaam kun je klachten krijgen en ziek worden.

Magnetiseren is met behulp van de juiste energie de negatieve energie van blokkades weghalen en vervolgens de energiestroming herstellen door positieve energie te plaatsen waar het nodig is. Meestal verdwijnen de klachten als de blokkades weg zijn. De cellen van het lichaam worden weer gevoed met gezonde energie op de plekken waar het het hardste nodig is. Afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen worden aangevoerd. Hierdoor herstellen de cellen

Tijdens een energetische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd. Magnetiseren kan ook preventief werken. Blokkades krijgen immers niet meer de kans om op te stapelen, om vervolgens hierdoor tot problemen te leiden. Een behandeling zorgt er ook vaak voor dat oude patronen en overtuigingen los gelaten kunnen worden. Na een behandeling voel je je vaak meer ontspannen. Het komt ook voor dat de klachten eerst iets verergeren voordat er verbetering optreedt, dit is afhankelijk van de klacht.

Tijdens een behandeling leg ik een of twee handen op de pijnlijke plek, maar het komt ook voor dat ik mijn handen net boven de plek hou. Een behandeling helpt vaak al heel snel en kan nog lang doorwerken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en het hoe lang de klacht al bestaat.

Magnetiseren werkt voor volwassenen, kinderen en dieren en helpt o.a. bij:

  • Slaapproblemen
  • Vermoeidheidsklachten, burn-out
  • Fysieke klachten, pijn
  • Negatief zelfbeeld, weinig (zelf)vertrouwen
  • Negatieve emoties (angst, verdriet, stress)
  • Hooggevoeligheid
  • Ontgifting

 

Volgende tool: focussen