Spiertesten

KinesiologieSpiertesten: antwoorden vanuit je onderbewuste

Je onderbewuste is de plek waar al je ervaringen liggen opgeslagen. Je onderbewuste weet precies wat er met je aan de hand is en hoe je dit kunt helen. Rondom en in je lichaam zit een elektrisch netwerk wat bestaat uit pure energie.

Deze energie loopt door al je spieren, dus als er een blokkade ontstaat in dit elektrische netwerk, dan kunnen je spieren tijdelijk verzwakken. Dingen die impact kunnen hebben op dit elektrische systeem zijn bijvoorbeeld negatieve gedachten en emoties, bepaalde voeding, slaaptekort.

Wat is een spiertest?

Door je spieren te testen zien we welke zaken, zoals gedachten en emoties, je spieren doen verzwakken en welke je spieren doen versterken. Dit proces wordt kinesiologie of spiertesten genoemd en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in de fysiotherapie. Het is een makkelijke manier om vragen te stellen aan je lichaam en om heldere antwoorden te krijgen.

Ik gebruik spiertesten bij mijn cliënten om een bevestiging van het lichaam van de cliënt te krijgen welke negatieve overtuigingen en welke trauma’s er zitten. Hierdoor krijg ik de antwoorden van je eigen lichaam en komen we te weten waar de oorzaak van je emotie, je overtuiging, je fysieke symptoom zit.

Als een overtuigingen waar is, dan blijft je energie stromen en blijven je spieren sterk. Als een overtuiging niet waar is, dan ervaart je energie systeem weerstand en verzwakken je spieren. Op deze manier krijgen we antwoord op al je vragen. Daarna worden de negatieve overtuigingen via Thèta Healing omgezet in positieve overtuigingen.

Je kunt spiertesten bij jezelf proberen, klik hier voor je eigen spiertestoefening.

Door dit te trainen, heb je een nieuwe manier gevonden om met je lichaam te communiceren.