Ben jij de regisseur van jouw leven?

Je hebt het idee de regie over je werk en je leven kwijt te zijn. Je organisatie is steeds meer op een heksenketel gaan lijken en medewerkers staan onder druk. Hoe blijf je overeind in een organisatie die veel van je vraagt, minder middelen heeft en meer eisen stelt, zonder jezelf te verliezen? Leidt dit tot, soms chronische, stress? Hoe zorg je voor een goede balans in je werk en tussen je werk en de rest van je leven? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie behoudt en dat je zelf blijft bepalen wat je doet en niet door de waan van de dag wordt geleefd?

Wil jij?

Je grenzen durven neerzetten?
Beter voor jezelf kunnen opkomen?
De waarde van je emoties leren kennen en ze succesvol inzetten?
De regie van je leven (weer) in handen hebben?
Leven en denken vanuit mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen?
Twijfel loslaten en makkelijk keuzes kunnen maken?

Dan is de 2-daagse workshop Ben jij de regisseur van jouw leven? echt iets voor jou en voor jouw organisatie! Ik bied je een inspirerende en praktische workshop aan, waarin je doelgericht met deze vraagstukken aan de slag gaat.

Wat kun je verwachten?

Je creëert focus en richting
Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wilt en je ontdekt je talenten
Je krijgt inzicht in belemmerende patronen en het effect daarvan op je eigen leven
Je gaat ervaren hoe je gedachten een grote invloed hebben op je keuzes en acties en de resultaten daarvan
Je krijgt praktische handvatten om te kunnen kiezen voor jezelf en om je grenzen te kunnen bewaken

Ik bied

Een 2-daagse training Ben jij de regisseur van jouw leven?, waarin ik je een nieuw perspectief aanreiken om de regie van je leven te (her)pakken en je eigen (werk)leven te creëren.

Mijn werkwijze

Voorafgaand aan de workshop vindt een intake plaats, waarin je samen met mij jouw leerdoelen en hulpvragen vaststelt. Hierdoor kan ik maatwerk leveren en aansluiten op jouw behoefte. De nadruk in de workshop ligt op leren door te doen en te ervaren, waardoor je dat wat je geleerd hebt in kunt zetten in de praktijk en effectiever wordt in je werk en je dagelijkse leven. Je krijgt gerichte feedback en waardevolle tips en je maakt een persoonlijk actieplan.

Meer informatie via: info@michellemcleary.nl en 06-301 51 763