Creëer je ideale leven

In deze workshop leer je de spelregels voor een gelukkig en succesvol leven kennen. Als levende magneten beschikken we over veel meer kennis en kracht dan we vermoeden.

Wie ben je en wat zijn je verlangens? Wat is je doel in dit leven? Alles in de wereld van de vorm is het resultaat van een gedachte. Zo kun je bewust voor dingen kiezen die je naar je toe wilt trekken of laten manifesteren in je leven. Bijvoorbeeld een nieuwe baan, een fijne relatie of meer geld.

De workshop stelt niet je overtuigingen die je over het leven hebt ter discussie, maar wil je vertrouwd maken met de ‘spelregels’. Zodat je bewust de schepper kunt worden van je eigen leven en je eigen werkelijkheid gaat creëren. Eigenlijk gaat alles in jouw leven over jezelf, want alles is een reflectie van jezelf. Van je eigen gemoedstoestand, je mening, je normen en waarden en de manier waarop je naar de wereld kijkt. Door je binnenwereld, je opvattingen, meningen en overtuigingen, te veranderen, verander je je buitenwereld.

Wie de spelregels kent, begrijpt het leven. Deze workshop legt praktisch en toegankelijk deze regels uit en leidt je zo naar nieuwe inzichten en gewenste veranderingen.

De workshop is  interactief en geeft veel inzicht en inspiratie!

Trainer: Michelle McLeary
Data: op afspraak
Tijden: 10.00 – 17.00 uur.
Locatie: Michelle McLeary LifeCoaching & Training te Delft, of in overleg elders.
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 10 deelnemers
Kosten: particulieren en ZZP-ers € 235,00 p.p.; bedrijven met personeel in overleg
Deze bedragen zijn inclusief BTW, lunch, koffie/thee en handout.

Aanmelden o.v.v. naam, adres en telefoonnummer: info@michellemcleary.nl