Vertrouw jezelf: omgaan met emoties

Deze workshop gaat over het leren vertrouwen op je intuïtie of gevoel, zodat je jezelf en het leven kunt leren vertrouwen. Vertrouwen op jezelf is in contact staan met je eigen creativiteit, je inspiratie en daar naar durven handelen. Veel mensen luisteren naar hun verstand om keuzes te maken, alleen is je verstand vaak ’ bevooroordeeld’ door allerlei gedachten en overtuigingen over jezelf en het leven. Dit betekent dat deze keuzes ‘gekleurd’ zijn, terwijl keuzes gemaakt vanuit je intuïtie helder zijn.

Ben je het zat om bang te zijn om ‘verkeerde’ keuzes te maken? Durf oude zekerheden los te laten en vertrouw niet meer blindelings op wat je ouders of onderwijzers je vertelden, of op de normen en waarden van de maatschappij waarin je woont. Laat je niet meer leiden door de buitenwereld, maar door je eigen kompas. Als je naar je gevoel leert luisteren, durf je keuzes te maken die bijdragen aan wat je werkelijk wilt en verlangt. Daardoor creëer je een zorgeloos leven vol geluk, succes en voldoening.

In deze interactieve workshop hoor je hoe je kunt leren luisteren naar en vertrouwen op je eigen kompas of intuïtie aan de hand van concrete voorbeelden en praktische oefeningen en hoe je dit in het dagelijkse leven blijvend kunt toepassen. Je leert de obstakels die je tegen kunt komen, zoals de emoties angst, onzekerheid en boosheid, kennen en het wordt duidelijk wat deze emoties je te vertellen hebbeb en hoe je met emoties kunt omgaan en ze kunt loslaten.

De workshop is interactief en geeft veel inzicht en inspiratie!

Trainer: Michelle McLeary
Data: op afspraak
Tijden: 10.00 – 17.00 uur.
Locatie: Michelle McLeary LifeCoaching & Training te Delft, of in overleg elders.
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 10 deelnemers
Kosten: particulieren en ZZP-ers € 235,00 p.p.; bedrijven met personeel in overleg
Deze bedragen zijn inclusief BTW, lunch, koffie/thee en handout.

Aanmelden o.v.v. naam, adres en telefoonnummer:info@michellemcleary.nl