Over mij

CIMG0694

Wie ben ik? Ik ben lifecoach, energietherapeut, organisatiecoach, spreker en trainer. Door mijn eigen ervaringen, ben ik ervan overtuigd dat ons emotionele en fysieke welzijn afhankelijk is van hoeveel liefde we voor onszelf voelen. Een fundament gebaseerd op onvoorwaardelijke zelfliefde en eigenwaarde zorgt er ook voor dat we een leven creëren wat bij ons past en waar we gelukkig van worden.

Na jaren zelf geworsteld te hebben met mijn angsten, depressies en fysieke aandoeningen kwam ik erachter dat mijn beperkende, strenge gedachten een enorme impact hadden op mijn gezondheid en op mijn dagelijkse leven. Toen ik met deze overtuigingen en patronen aan de slag ging, begon mijn leven en mijn gezondheid ten goede te veranderen. Na hierin een hoop ervaring te hebben opgedaan, wilde ik heel graag anderen hiermee helpen.

Ik begrijp als geen ander hoe lastig het is om te begrijpen wat je lichaam en je emoties je willen vertellen. Mijn benadering is de opeenstapeling van vele jaren onderzoek naar wat echt werkt en wat niet. Ik heb geleerd dat echte heling veel en veel belangrijker is dan symptoombestrijding. Ik kijk naar wat er aan de hand is met je energiesysteem en hoe onverwerkte emoties hier effect op hebben en hoe je de balans in jezelf en in je leven (weer) kunt herstellen. Je hebt zelf uiteraard altijd de regie over dit proces.

Ik heb opleidingen gevolgd voor coach-counsellor, lifecoach en trainer. Ik ben gecertificeerd (Thèta) healer, reader, EFT trainer en ik ben opgeleid in systemisch werk, magnetiseren, regressie en droomanalyse. Ook heb ik de studies Politieke Bestuurskunde en Europees Recht met succes gevolgd. Ik heb een tiental jaren gewerkt als beleidsmedewerker en projectmanager, tot ik merkte dat ik niet gelukkig werd van dit werk. Ik heb toen de overstap gemaakt naar het werken voor een belangenorganisatie en daarna voor een loopbaanorganisatie. Begin 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart, omdat ik wilde werken vanuit mijn eigen visie.

Ik ben aangesloten bij THInK® en bij het netwerk Gcoach. Ik houd me aan de Ethische Code zoals is voorgeschreven door GCoach.nl.

Wil je weten hoe ik mezelf heb geheeld van mijn eigen angsten, mijn depressie en fysieke symptomen? Lees mijn eigen helingsverhaal.