Thèta DNA Healing

dna_chains_by_melficexd-d1bg5d1Thèta DNA Healing is een zeer effectieve manier om zowel fysieke als psychische klachten op te sporen en te behandelen. ‘Thèta’ verwijst naar de frequentie van de hersengolven waarmee wordt gewerkt. Op dit niveau heb je contact met je intuïtie en met de Bron/ Universum en kan de lading van negatieve overtuigingen drastisch verminderd worden. Je gedachten en overtuigingen scheppen je realiteit. Wanneer je op bewust niveau alle stappen hebt gezet om iets te bewerkstelligen en het lukt niet, is de kans groot dat er op onbewust niveau nog overtuigingen zitten die jouw gewenste doel tegenwerken.

Met Thèta DNA Healing kun je belemmerende overtuigingen snel opsporen en veranderen in ondersteunende overtuigingen. Via een eenvoudige spiertest kan door vragen te stellen helder worden welk patroon of overtuiging een belemmering vormt.

Wat geeft Thèta DNA Healing

  • Het creëren van meer (zelf)vertrouwen
  • Ondersteuning bij angsten en stress, meer veiligheid creëren
  • Ondersteuning bij een emotionele of fysieke disbalans
  • Behandelen van relatieproblemen
  • Behandelen van kinderen en dieren
  • Zingeving, antwoord op levensvragen

Hoe werkt een Thèta sessie?

De cliënt wordt getest op belemmerende overtuigingen door middel van een simpele spiertest. Als de cliënt positief test op een negatieve overtuiging wordt hem of haar toestemming gevraagd om deze overtuiging om te zetten in een positieve, meewerkende overtuiging. Daarna legt de cliënt zijn hand op die van de facilitator, en gaat de facilitator op de frequentie zitten waar contact gemaakt kan worden met de universele helingsenergie. De cliënt zit er tijdens het proces ontspannen bij. Dit proces duurt een minuut of vijf, afhankelijk van hoeveel overtuigingen de cliënt wil omzetten.

Zelf heb ik ontzettend veel baat gehad bij Thèta Healing en daarom vond ik het belangrijk om zelf de opleiding te volgen, zodat mijn cliënten net zo veel baat hiervan kunnen ervaren.

 

Volgende tool: reading en intuïtiewerk