Workshops

De 7 sleutels voor gezondheid Giften welzijn

“Every crisis, every illness has a gift.” Deepak Chopra

Met heel veel liefde wil ik een nieuwe workshop aan jullie voorstellen. Met als onderwerp ziekte en gezondheid en wat beide je te vertellen hebben. Je krijgt inzicht in hoe je hoofd, hart, lichaam en ziel met elkaar samenhangen en hoe genezing werkt. Dit geldt zowel voor een simpele verkoudheid als voor chronische aandoeningen en ernstige ziekten. Als je weet hoe je in contact met je lichaam komt en luistert naar je innerlijke stem, versterk en herstel je je immuunsysteem, met als gevolg dat je je gezond en vitaal gaat voelen.

7 elementen zijn voor dit proces ongelooflijk belangrijk. Dit weet ik uit eigen ervaring en door het werk met tientallen cliënten met gezondheidsklachten. Op 14 oktober ga ik deze 7 elementen met jullie delen. Ook gaan we oefeningen doen die je helpen om je gezondheid te verbeteren.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

 • De samenhang zien tussen hoofd, hart, lichaam en ziel.yoena
 • Leren luisteren naar je lichaam en je intuïtie.
 • Ervaren wat je lichaam jou wil vertellen.
 • Leren waarom het belangrijk is om te stoppen met vechten tegen een ziekte.
 • Omgaan met negatieve gedachten en emoties en leren hoe je die kan veranderen.

Het resultaat

 • Begrijpen wat ziekte en lichamelijke klachten je willen vertellen.
 • Inzicht krijgen in belemmerende patronen en het effect daarvan op je gezondheid.
 • De waarde van je emoties leren kennen en ze succesvol inzetten.
 • De stem van je lichaam herkennen en ervaren.
 • De signalen herkennen als je over de grens van je lichaam gaat.
 • Je ontvangt een mp3 met een geleide meditatie om zelf aan de slag te gaan.

Na deze workshop volgen 7 verdiepingsworkshops om de twee weken waarin ik de elementen verder uitdiep en we met de verschillende elementen gaan werken. Deze verdiepingsworkshops zijn los te volgen of als geheel.

Lees ook mijn eigen verhaal over mijn reis van ziekte naar gezondheid.

Ben jij zover om energie en welzijn te ervaren? Meld je dan aan via het contactformulier.

 

Ben jij de regisseur van jouw leven?

Je hebt het idee de regie over je werk en je leven kwijt te zijn. Je organisatie is steeds meer op een heksenketel gaan lijken en medewerkers staan onder druk. Hoe blijf je overeind in een organisatie die veel van je vraagt, minder middelen heeft en meer eisen stelt, zonder jezelf te verliezen? Hoe zorg je voor een goede balans in je werk en in de rest van je leven? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie behoudt en dat je zelf blijft bepalen wat je doet en niet door de waan van de dag wordt geleefd?
Klik hier voor meer informatie over deze workshop!

Leef je Passie!

Wil jij jouw mogelijkheden, passies en talenten verkennen en vergroten? Onderzoeken wat je echt leuk vindt om te doen en wat je tegenhoudt om dit te doen?Durven doen wat je werkelijk plezier geeft in je leven en in je werk? het gevoel hebben dat je niet geleefd wordt, maar dat je zelf de inhoud van je dag bepaalt? Succesvol worden in alles wat je doet? Leren vertrouwen op je intuïtie? Meer energie ervaren? Dan is deze workshop iets voor jou.
Klik hier voor meer informatie!

Vertrouw jezelf: omgaan met emoties

Deze workshop gaat over het leren vertrouwen op je intuïtie of gevoel, zodat je jezelf en het leven kunt leren vertrouwen. Vertrouwen op jezelf is in contact staan met je eigen creativiteit, je inspiratie en daar naar durven handelen. Als je naar je gevoel leert luisteren, durf je keuzes te maken die bijdragen aan wat je werkelijk wilt en verlangt.
Klik hier voor meer informatie!

Creëer je ideale leven

Wie ben je en wat zijn je verlangens? Wat is je doel in dit leven? Alles in de wereld van de vorm is het resultaat van een gedachte. Zo kun je bewust voor dingen kiezen die je naar je toe wilt trekken of laten manifesteren in je leven. In deze workshop leer je de spelregels voor een gelukkig en succesvol leven kennen.
Klik hier voor meer informatie!

 

Incompany trainingen

Ik verzorg trainingen en workshops op maat en naar behoefte. Voor maatwerktrainingen spreken we een tarief af na bepaling van leerdoelen, werkvormen en mijn eigen rol.