Organisatiecoaching

OrganisationsHerken je dit?

Je wilt graag een succesvol, goedlopend bedrijf. Alleen loop je aan tegen obstakels van buitenaf als van binnenuit. Medewerkers en klanten, brengen naast hun vaardigheden, gedragspatronen en emoties mee. Deze verborgen dynamiek heeft invloed op de bedrijfsvoering en op de effectiviteit in je werk. Door het zien en begrijpen van negatieve patronen en emoties, kun je ze veranderen. Hierdoor worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd, waardoor doelen makkelijker worden gerealiseerd. De energie van een organisatie kan weer gaan stromen.

Wat levert flow in de organisatie op?

• Het sneller en makkelijker behalen van (organisatie)doelen, van succes
• Effectieve samenwerking, open cultuur vanuit vertrouwen en veiligheid
• (Zelf)vertrouwen en het benutten van het volledige potentieel
• Inspirerend en krachtig leiderschap
• Meer energie, plezier, creativiteit en innovatie

Mijn diensten

Organisatiecoaching, teamcoaching: advisering en coaching voor duurzame gedragsverandering
Als er frustraties heersen binnen een organisatie, afdeling, team heeft dit veel invloed op de bedrijfsvoering en de resultaten. Ik geef inzicht in de (onbewuste) blokkades die hiervoor verantwoordelijk zijn binnen de organisatie, binnen een afdeling en team en voor de individuele leden afzonderlijk. De organisatie krijgt alle instrumenten om de blokkades, die een effectieve samenwerking en een succesvolle uitvoering van het werk hinderen, los te laten.

Bedrijfsreading en organisatiereading
Info volgt.

Advisering en coaching voor executives, leidinggevenden
Door inzicht te krijgen in je (onbewuste) blokkades, die je doelen in de weg staan en het opruimen hiervan word je krachtiger, zekerder en ga je meer succes, plezier en tijd ervaren in je werk. Ik geef je alle instrumenten om een stevig fundament voor jezelf, je team en je organisatie te realiseren. En een stevige basis geeft duurzaam succes.

Coachprogramma’s voor medewerkers
Mijn coachprogramma’s helpen je medewerkers inzicht te krijgen in overtuigingen over zichzelf en om deze te veranderen, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en al hun kwaliteiten kunnen inzetten. Als je medewerkers goed in hun vel zitten, leidt dit tot meer werkplezier, meer creativiteit en minder ziekteverzuim.

Training
Ik bied, naast incompany trainingen, een gevarieerd aanbod van open trainingen op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie en het creëren van succesvolle organisaties.
Bekijk hier mijn trainingsaanbod!

Partnerschap
Ik werk samen met andere coachorganisaties en ervaren coaches en trainers. Hierdoor kan ik je, naast mezelf, andere trainers aanbieden met verschillende specialiteiten. Ook heeft u hierdoor altijd de garantie van een back-up.

Michelle heeft o.a. gewerkt voor Hogeschool Rotterdam, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, ROC Utrecht en Stedin.